Предимства

Летище София е най-голямото международно летище в България, с добре развита мрежа от целогодишни въздушни линии  и обновена инфраструктура.

България е четирисезонна туристическа дестинация с нарастваща популярност. Научете повече за красотата, историята и културата на страната от туристическия портал www.bulgariatravel.org.

България запазва икономическа и политическа стабилност и предлага либерализиран достъп до пазари с над 560 млн. потребители. Привлекателни за чуждестранния инвеститор са най-ниският корпоративен данък в ЕС, облекченият данъчен режим, ниските оперативни разходи, квалифицираната работна ръка. Важни факти за икономиката на страната можете да прочетете на http://www.mi.government.bg.

Подробни факти за ползите да се инвестира в България можете да намерите на  www.investbg.government.bg

Предимствата на географското положение и свързаността на града и региона
с останалия свят определят София като дестинация с голям потенциал.
Повече интересна информация за града, който „Расте, но не старее“ можете да откриете на
www.visitsofia.bg.

Възможности

"СОФ Кънект" АД се стреми към нови партньорства с авиокомпании, които да разширяват връзките с региони в Европа с висок пазарен потенциал като Скандинавия, Прибалтика, ОНД, както и с останалите континенти. Благоприятното географско разположение, модерната инфраструктура и привлекателната ценова среда на Летище София са добра основа за развитие на трансферен трафик между Изтока и Запада.

Актуални предложения

 

Контакти

Авиационен маркетинг“
+359 2 937 2391

      +359 2 937 2392

      +359 2 937 2393

[email protected] 

Партньорство

Водещ приоритет за нас е да разбираме нуждите на своите партньори, да прилагаме индивидуален подход и да предлагаме подходящи и гъвкави решения за развитие на съвместните бизнес идеи и стратегии. Нашата широка платформа за Маркетингова подкрепа е отворена към всички авиокомпании, допринасящи за развитието на трафика от и до Летище София – както нови, така и действащи.

Всяка наша инициатива се подкрепя от нашите надеждни партньори в сферата на туризма.

Споделете своите идеи с нас:

[email protected]

Статистика

Над 35 авиокомпании изпълняват редовни пътнически или товарни полети, както и сезонни
туристически програми до и от София.

Зимното разписание на Летище София за 2019/20 г. предлага избор от над 30 авиокомпании, които изпълняват директни пътнически полети до 70 дестинации в Европа и Близкия Изток.

Актуални статистически данни може да свалите от линковете по-долу.

САМОЛЕТОДвижения   ПЪТНИЦИ   ТОВАРИ   Топ авиокомпании   топ дестинации

Авиационни услуги

Наземно обслужване и Зареждане с гориво

Авиокомпаниите могат да направят своя избор измежду лицензираните оператори по наземно обслужване  и зареждане с авиационно гориво.

Списък с лицензираните оператори

„СОФ Кънект" АД е наземен оператор, предлагащ пълен набор от услуги по обслужване на самолети, пътници, товари, поща и зареждане на самолетите с горива и масла.

Сигурно, бързо и качествено обслужване, с грижа и внимание към всеки клиент е мотото на „СОФ Кънект" АД - Наземно обслужване.

Виж повече

Офиси и Комуникации

Ние предлагаме различни опции за наем на офиси и гишета за продажба на самолетни билети, съобразени с индивидуалните желания на всяка авиокомпания.

Контакти

Търговска Дирекция“
+359 2 937 2803
+359 2 937 2804
+359 2 937 2810

[email protected]

 

Летателна площадка Балчик

Пълна информация за летателна площадка Балчки може да намерите в категория
"Летищни данни" или на линка по-долу.

Виж повече