Салон "София"

Салон "София" е разположен на второ ниво в западното крило на Терминал 1 след паспортна  проверка.

Просторната зала разполага с  удобни места за сядане, плотове за работа с персонални компютри и чудесен изглед към самолетите на перона. Гостите на салона ползват безплатен безжичен интернет, на тяхно разположение са телевизия, вестници и списания, принтер, безплатни безалкохолни напитки, фреш от портокал и снаксове. Срещу минимално заплащане се предлагат подбрани алкохолни напитки, бяло и червено вино, бира.

Салон "София" осигурява всички необходими удобства: собствено санитарно помещение, асансьор и рампа за придвижване на хора с ограничена подвижност.

За пътуващите семейства салонът предлага приятна изненада – кът за деца, пълен с играчки за невръстните пътници, за които входът е безплатен.

Салон "София" посреща гости от от 04:00- 21:00ч.

Цената за еднократно посещение е 18 евро за престой до 3 часа, които може да заплатите на входа в салона в брой (в лева или евро) или с кредитна карта:

Салон "София" може да посетите и ползвайки следните клубни карти:

Терминал 1, ниво 2
съобразено с разписанието на полетите
+359 2 937 2209

New Generation Lounge Card

Стремейки се да даваме повече, отколкото очаквате, ние създадохме програмата за лоялни клиенти- клуб “NGLC”. „New Generation Lounge Card” се предлага в два варианта:
- NGLC Silver предоставя на картодържателя възможността да използва услугите на “Салоните за гости” на цена от 12 евро за посещение и включва 10 посещения, валидни в рамките на една година.
- NGLC Gold включва 15 посещения, валидни в рамките на една година на цена 10 евро за посещение.

  За да станете член на програмата за лоялност- клуб “NGLC” трябва само да попълните „Заявка“. Представяйки активната си карта в някой от салоните, картодържателят получава възможността да покани свои гости, пътуващи до различни дестинации като използва наличните в картата посещения. Картодържателят има още и правото да предостави членската си „NGLC” карта за ползване от трети лица. NGLC Silver и NGLC Gold Ви осигуряват начин да инвестирате в своето и фирмено удобство. 

Ще се радваме да бъдем част от пътуването Ви!

Общите условия за ползване на картите NGLC можете да свалите от линка по-долу.

Общи условия

Заявката за издаване на карта NGLC може да намерите в нашите салони за гости както
и да свалите от линка по-долу.

Заявка

Салон "Преслав"

Салон “Преслав” се намира на ниво “0” и разполага с около 50 места. След като сте преминали паспортна проверка, използвайте ескалатор или асансьор (за лицата с намалена подвижност), за да достигнете до долното ниво. Указателните табели ще Ви упътят в правилната посока. Освен с просторна и комфортна обстановка, салон „Преслав” се отличава с добре оборудван бизнес център, където на Ваше разположение са стационарен персонален компютър, копирна машина, принтер и факс.
За посетителите и гости – пушачи е предвидена специално обособена допълнителна зала, снабдена с най-модерна вентилационна техника, отговаряща на всички санитарни норми и изисквания.
Салон „Преслав” разполага със самостоятелен санитарен възел.
Поканата за еднократно посещение е на цена от 20 евро за престой до 3 часа, които може да заплатите на входа в салона в брой (в лева или евро) или с кредитна карта.

Терминал 2, ниво 0
Салон "Преслав" посреща гости от от 04:00- до 01:00ч.
+359 2 937 3553

3D разходка в ПРЕСЛАВ 

Салон “Плиска”

Салон “Плиска” се намира на ниво “+1” и разполага с около 40 места. След паспортна проверка, указателните табели ще Ви упътят надясно и само след няколко метра ще достигнете входа на салона. В тиха и спокойна обстановка, можете да прегледате актуална преса или да се концентрирате върху делови задачи. Ако е необходимо, на Ваше разположение е стационарен персонален компютър. В непосредствена близост до салон „Плиска” са магазините за безмитна и травъл ритейл търговия SA Buy/Bye Shop, както и специализираният магазин за български напитки SA Spirit of Bulgaria.
Поканата за еднократно посещение е на цена от 18 евро за престой до 3 часа, които може да заплатите на входа в салона в брой (в лева или евро) или с кредитна карта.

Терминал 2, ниво +1
08:00 - 23:00
+359 2 937 3552

 

3D разходка в ПЛИСКА 

Посетете нашите специализирани салони за гости като закупите покана за посещение или
от гишето за продажба на самолетни билети , разположено в обществената зона на Терминал 2, или на място
в самите салони след преминаване на паспортна и проверка по сигурност. Плащането може да извършите
в брой (в лева или евро) или чрез следните видове карти:

Нашите салони може да посетите и ползвайки следните клубни карти:

Ако желаете, бихте могли предварително да заявите посещение в салон "Плиска", "Преслав" или "София"
като попълните формуляра по-долу

заявка за посещение

ВИП салон

ВИП салонът за гости  е разположен в западното крило на Терминал 1 – Заминаване и разполага със собствен вход, който дава достъп до четири независими помещения – една основна и три сепарирани зали с капацитет на всяка от тях от около 20 седящи места. Самостоятелният паркинг, обособен за нуждите на ВИП гостите, изисканият интериор на помещенията и специалното лично отношение към всички посетители - включително персоналното съпровождане до и от борда на самолета, са част от комплиментите на Летище София към ползвателите на ВИП услугата – срещу заплащане на съответната такса.
На разположение на гостите още са и телевизия, безжичен и кабелен интернет, българска и чуждестранна преса, периодика, както и различни видове тонизиращи, разхладителни и алкохолни напитки и храни.
 

Наред с дискретността и отличното качество на обслужване всички изброени характеристики на ВИП салона го налагат като място с представителни функции при пресконференции или интервюта, провеждани при посещения от страната на лица с обществена или международна известност.  
 
Заявката за ползване услугите на ВИП салона трябва да бъде на официалния имейл на ВИП -Б
 
 
Допълнителна информация може да получите на телефони:
 
+359 2 937 2192